Hosted Lync

Overzicht

Lync Online brengt mensen overal samen, op apparaten met Windows 8 en andere besturingssystemen, als onderdeel van hun dagelijkse productiviteit. Lync is een alles-in-één-client voor aanwezigheid, chatberichten, spraak, video en vergaderingen. Via Lync kunt u chatberichten verzenden en spraakoproepen plaatsen naar de honderden miljoenen Skype-gebruikers wereldwijd.

Hoe het werkt

Organisaties kunnen Lync Online aanschaffen als afzonderlijke service bij DIGIWEB of als onderdeel van een DIGIWEB Hosted IT pakket voor bedrijven met daarin Lync Online, Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Office Professional Plus en Microsoft Office Web Apps.
Organisaties die zich abonneren op Lync Online houden de controle over de samenwerkingsservices die zij aan gebruikers aanbieden, maar kampen niet met de operationele last van on-premises serversoftware. Dankzij de hostingabonnementen voor meerdere tenants van Lync Online wordt Lync gehost op servers waarop meerdere gebruikers tegelijkertijd kunnen werken. Deze servers zijn ondergebracht in datacentrums en zijn toegankelijk met een groot aantal apparaten vanuit een bedrijfsnetwerk of via internet.

Functies van Hosted Lync
  • Aanwezigheidsinformatie in real-time, inclusief foto, beschikbaarheidsstatus en locatie, en uitgebreide mogelijkheden voor chatberichten om efficiënt en doeltreffend te communiceren.
  • Via uw computer bellen met andere Lync- of Skype-gebruikers in uw organisatie of in andere organisaties waar Lync of Skype wordt gebruikt.
  • Vooraf geplande en ter plekke gestarte audio-, video- en webvergaderingen maken, beheren en bijwonen met mensen binnen en buiten uw organisatie.
  • Onlinepresentaties verrijken met een gedeeld scherm en virtuele whiteboards.
  • Klanten laten deelnemen aan uw Lync-vergaderingen, ook al zijn ze niet in het bezit van Lync.

 Bekijk hier onze Hosted Lync aanbiedingen