Hosted TFS

Overal en altijd werken zonder hoge investeringskosten

 Team Foundation Server (TFS) is een geïntegreerd platform dat het ontwikkelen van software stroomlijnt voor het ontwikkelteam. Door de inrichting en beschikbare tools is TFS de basis van Application Lifecycle Management (ALM).

Naast versiebeheer voor source code bevat TFS work item tracking (taakbeheer), geautomatiseerde builds en toegang tot een projectportaal met dashboards en laagdrempelige mogelijkheden tot kennisdeling. Verschillende rapportages bieden real-time inzicht in de projectvoortgang. Hiermee kunnen potentiële planningsproblemen in het ontwikkeltraject vroegtijdig gedetecteerd worden. 

Hosted TFS

Omdat Team Foundation Server een complex systeem is, zijn meerdere servers benodigd om met TFS te kunnen werken. Ook vraagt TFS flinke resources van de onderliggende hardware, waardoor het inrichten van een ‘ontwikkelstraat’ met TFS een aardige investering met zich meebrengt. Daarnaast is het ontwikkeltraject niet altijd doorlopend en wordt TFS enkel voor een bestemde periode ingezet.

 Ontwikkelaars gebruiken Visual Studio om via een beveiligde verbinding toegang verkrijgen tot de verschillende services van TFS. Gebruikers die geen beschikking hebben over Visual Studio, zoals business users of projectleiders, krijgen via een webportaal toegang tot work item tracking en de verschillende dashboards.

 Speciaal voor organisaties of ontwikkelaars die de flexibiliteit van ‘overal en altijd werken’ willen, niet staan te wachten op investeringen en per maand willen kunnen betalen en opzeggen biedt DIGIWEB Hosted TFS aan. Afnemen wat en wanneer u maar wilt en overal toegang hebben tot uw source en projecten in TFS. Naast het bieden van TFS in een SaaS model, kunnen wij uiteraard ook expertise bieden bij het integreren van TFS in uw organisatie.

 Waarom zou u nog flink investeren als u binnen een handomdraai kunt werken met Hosted TFS van DIGIWEB? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en laat DIGIWEB u informeren over de mogelijkheden.

Bekijk hier onze TFS aanbiedingen